Persondatapolitik

Vi har pligt til at oplyse dig om følgende
Hvis du har sendt personoplysninger til os i form af dit navn, telefonnummer eller e-mailadresse, vil vi behandle disse oplysninger.

At vi behandler oplysningerne betyder bl.a. at vi kan modtage, registrere, opbevare, kopiere, journalisere, udskrive, videresende og arkivere oplysningerne.

Vi er dataansvarlig – hvordan kontakter du os?
Glostrup Kommune er dataansvarlig for behandlingen af de personoplysninger, du har sendt til os. Vores kontaktoplysninger er Glostrup Kommune, Rådhusparken 2, 2600 Glostrup, telefon 43 23 61 00, mail glostrup.kommune@glostrup.dk. Hvis du vil sende mails til os, anbefaler vi, at du sender sikkert via www.borger.dk og digital post.

Hvorfor behandler vi dine personoplysninger?
Vi behandler konkret dine personoplysninger på den måde, at vi har oprettet en liste, hvor alle vores modtagere af nyhedsbrevet fremgår.

Hvis du ønsker at ophøre med at modtage Dit Rums Nyhedsbrev, kan du skrive til os på mailadressen ditrum@glostrup.dk, att.: Dit Rums  Nyhedsbrev og så vil vi slette dig af listen. Du kan også vælge linket Unsubscribe nederst i alle nyhedsmail/breve fra Dit Rum.

Hvor længe gemmer vi dine persondata?
Så længe du modtager nyhedsbreve fra Dit Rum, vil vi opbevare dine personoplysninger. Oplysningerne vil blive slettet, når ikke du modtager nyhedsbrevet mere.

Dine rettigheder
Du har bl.a. ret til under særlige omstændigheder at få oplysninger om dig slettet (retten til at blive glemt) og ret at se og få udleveret de personoplysninger, som vi behandler om dig (indsigtsret).

Du har også ret til at få urigtige oplysninger om dig selv rettet (berigtigelse).

Vi har en databeskyttelsesrådgiver – hvordan kontakter du ham?
Hvis du har spørgsmål til vores behandling af dine personoplysninger, er du velkommen til at kontakte vores databeskyttelsesrådgiver Daniel Bach på mobilnr. 23 99 05 19 og mail DPO-D@htk.dk.

Du kan klage
Hvis du har spørgsmål til vores håndtering af dine personoplysninger, eller hvis du har mistanke om, at kommunen har lækket persondata eller på anden måde ikke har håndteret dine eller andre personers oplysninger korrekt, kan du klage til Datatilsynet på telefon 33 19 32 00, på mail dt@datatilsynet.dk eller hvis du ønsker at sende med sikker post via digital post på www.borger.dk.

Hvis du vil vide mere
Du kan læse mere om dine rettigheder i Datatilsynets vejledning om de registreredes rettigheder hér https://www.datatilsynet.dk/media/6565/registreredes-rettigheder.pdf.